Кошик
Ваш кошик порожній :(
Це ніколи не пізно виправити :)
Blasercafe Java Katakan – моносорт (робуста, вирощена тільки на одній плантації або в одному регіоні) вологої обробки. Це практично єдина робуста, яка відповідає найсуворішим стандартам якості. Вирощують на острові Ява (Індонезія) в регіоні Катакани. За рахунок особливого вирошування і обробці (вологою) в смаку буде відчуватися оксамитова гірчинка з ледь помітною кислинкою. В ароматі Ви зможете відчути нотки горіха, кунжуту і лакриці, а в післясмаку – карамель і коньяк. Моносорт найкраще проявляє себе в напоях еспресо, лунго і ристретто. Ідеальна температура заварювання не повинна перевищувати 92 ° C.
Відгуків про цей товар ще не було.